Asialista:

  1. Asukaskokous
  2. Hämeentien Pysäköinti Oy:n toiminta
  3. Pihan roska-astiat
  4. Tavarat irtaimistovarastojen käytävillä

Kokousmuistio:

1. Keskusteltiin asukaskokouksen järjestämisestä. Todettiin, että koronaepidemian vuoksi asetetut rajoitukset eivät enää estä pitämästä kokousta. Kokouspäiväksi sovittiin alustavasti 3.11.2021.

2. Pohdittiin miten Hämeentien Pysäköinti Oy:n toiminta voitaisiin saada avoimemmaksi, niin että talohallitus ja asukkaat saisivat tietoa yhtiön toiminnasta, taloustilanteesta ja tulevista hankkeista. Meidän talon ja koko HASOn toiminnasta nämä tiedot ovat saatavilla, mutta yhteispihan ja parkkihallin osalta näin ei ole. Tämän keskustelun laukaisevana tekijänä oli viime kesänä tapahtunut yllättävä autopaikkojen vuokrankorotus. Päätettiin selvittää asiaa.

3. Todettiin, että yhteispihalle olisi hyvä saada roska-astia Hekan puoleiselle alueelle, jossa roska-astioita ei ole. Päätettiin ehdottaa tätä Hämeentien Pysäköinti Oy:lle.

4. Todettiin, että irtaimistovarastojen käytäville on taas kertynyt tavaroita. Asukkaita pyydetään poistamaan käytävillä olevat tavaransa. Jos ne joudutaan poistamaan huoltoyhtiön toimesta, niin toimenpiteestä aiheutuvat kustannukset tulevat kaikkien asukkaiden maksettaviksi.