HASO Haavi on rakennettu savuttomaksi kohteeksi, jossa tupakointi on kielletty sisällä asunnoissa, parvekkeilla ja yhteisissä tiloissa. Korttelin keskellä olevalla yhteispihalla tupakointi on myös kielletty.

HASO Haavi on rakennettu savuttomaksi HASOn hallituksen päätöksellä. Yhteispihaa hallinnoi palveluyhtiö Kalasataman palvelu2 Oy, jonka päätökseen yhteispihan savuttomuus perustuu. 

Pyydämme, että tupakoitsijat siirtyisivät kadunkin puolella kauemmas kohteesta tupakoimaan, jottei savu kulkeutuisi asuntoihin ikkunoiden tai ovien kautta. Palveluyhtiölle on esitetty toive, että yhteispihalle asennettaisiin myös merkkejä, jotka osoittavat tupakointikiellon.

Huolehdittehan, että myös vieraanne noudattavat näitä sääntöjä. 

Jos tupakointikieltoa rikotaan, pyydämme täyttämään sääntörikkomusilmoituksen, joka löytyy haso.fi sivuston Ohje- ja lomakepankista. Ilmoituksessa olisi hyvä olla kahden todistajan allekirjoitukset. Tupakointiin pyritään puuttumaan ensisijaisesti viestinnällä ja muistuttamalla säännöistä. Jos muistutuksista huolimatta järjestyssääntöjä ei noudata, voi kiellon rikkominen olla pahimmassa tapauksessa peruste asumisoikeussopimuksen purkamiselle. 
 

Yhteistyöterveisin

Helsingin Asumisoikeus Oy
asiakaspalvelu.haso@kiinteistotahkola.fi 

Jakelu: HASO Haavi asunnot ja ilmoitustaulut sekä kohteen nettisivut