SANDIKSEN TALOHALLITUS TIEDOTTAA

Maanantaina 8.1. pidettiin talomme asukaskokous. Siihen osallistui 27 asukasta ja isännöitsijä Jaana Pystykoski. Kokouksessa tehtiin seuraavat päätökset:

 

Talohallitus jatkaa vanhalla kokoonpanolla

Talohallituksen puheenjohtajaksi valittiin Tommi Kurki ja muiksi jäseniksi Pertti Hyötyläinen, Hanna Kuosmanen, Marko Ronkainen ja Juha Saarinen. Kaikki valitut ovat toimineet talohallituksessa aiemmin.

Pesutuvan kuivauskoneen suodattimen puhdistusvastaavana jatkaa Marko Ronkainen. Mankelin käytön neuvontavastaavaksi lupautui Anneli Kankare.

 

Terassin käyttökiellosta haetaan korvausta HASO:lta – asuntokohtaiset korvaukset häiriöistä tehtävä henkilökohtaisesti

Terassin käyttökiellon täsmällisestä korvausvaateesta päätetään erillisessä asukaskokouksessa. Talohallitus kutsuu sen kokoon heti, kun selviää, milloin terassi vapautuu asukkaiden käyttöön.

Yksittäiset asuntokohtaiset korvaushakemukset piikkaus- ja poraustöiden takia johtuneista häiriöistä asukkaiden on tehtävä itse HASO:lle. Hakemuksissa on yksityiskohtaisesti eriteltävä aiheutunut häiriö ja korvausvaade. Mahdolliset laskut kannattaa liittää mukaan. Talohallitus pyrkii järjestämään hakijoille yhteisen keskustelutilaisuuden kevään aikana.

 

Huoltosopimus irtisanotaan 1.3. alkaen, uusi sopimus kilpailutetaan

Isännöitsijä irtisanoo HASO:n ja Tapiolan Lämpö Oy:n välisen kiinteistömme huoltosopimuksen 1.3.2021 alkaen. Irtisanomisaika on kaksi kuukautta. HASO kilpailuttaa uuden sopimuksen, joka tulee voimaan toukokuun alussa.

 

Osoitekyltti ja lipputanko rakennukseemme 

Isännöitsijä asennuttaa osoitekyltin ja lipputangon taloomme. Sen sijaan asukasaloite tamppaustelineen saamiseksi hylättiin, koska kaupunki ei sellaista salli.

 

Liesituulettimien ilmavaihdon hajuhaitat selvitetään, kerhohuone pysyy suljettuna

Isännöitsijä selvityttää huollolla liesituulettimesta aiheuttavan hajuhaitan syyn asunnoissa, missä niitä esiintyy.

HASO ei myönnä minkäänlaisia poikkeuksia kerhohuoneen käyttökieltoon. Ei edes siinä tapauksessa, että kerhotilassa olisi vain yksi asukas tai saman asunnon asukkaat.

 

Pöytäkirjan voit lukea lähiaikoina talomme eri ilmoitusalustoilta.