Asukastiedote koronarajoitusten lieventämisestä

Yleisvaaralliseksi tartuntataudiksi luokiteltu koronavirus (COVID-19) leviää ihmisestä toiseen kosketus- ja pisaratartuntana. Koronavirusepidemiasta johtuvia rajoituksia lähdetään purkamaan HASOn kohteissa kesäkuun alusta lähtien Valtioneuvoston tekemien linjausten mukaisesti. Jos Valtioneuvosto kiristää uudelleen suosituksiaan, tiedotamme asukkaita HASOn kohteissa ja palveluissa tapahtuvista mahdollisista muutoksista ilmoitustauluilla ja sivulla www.haso.fi/korona.

Talojen yhteissaunat sekä kerho- ja harrastetilat avautuvat käyttöön 1.6.

• Talosaunat avataan: kaikki saunavuorot ja lenkkisaunat palaavat käyttöön 1.6.

• Kerho- ja harrastetilat avataan 1.6.

Käytäthän yhteisiä tiloja vain ollessasi terve, ja kiinnitäthän erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan. Tilojen käyttö on suositeltavaa yksin tai pienissä ryhmissä omalla vastuulla Valtioneuvoston ohjeistukset huomioiden. Saunoissa ja kerhotiloissa tehdään käyttöönottosiivous ennen tilojen avaamista, minkä jälkeen niiden siivous jatkuu normaalin viikkosiivousohjelman mukaisesti. Kerhotiloihin tilataan myös käsidesiä.

Saunamaksut

Saunamaksuja aletaan periä 1.8. alkaen. Kesä- ja heinäkuulta 12 € saunavuoromaksua ei tarvitse siis vielä maksaa. Tämä koskee asukkaita, joilla oli saunavuoro varattuna koronavirusepidemian alkaessa. Uusia vastikekuitteja ei lähetetä.

Asukaskokoukset ja talkoot

Valtioneuvoston ohjeiden mukaan kesäkuussa 50 hengen kokoontumiset sallitaan. Maksimissaan 50 hengen talkoita voi näin ollen järjestää turvavälit ja hygieniaohjeet huomioiden 1.6. lähtien. Asukaskokouksia suosittelemme järjestettäväksi vasta elokuussa ja myös talohallitusten kannattaa edelleen hyödyntää etäkokouksia.

Asiakaspalvelupiste säilyy suljettuna – asioi verkossa ja puhelimitse

Isännöintitoimiston aulapalvelu säilyy suljettuna kesän ajan. Asioi verkossa tai puhelimitse: • puh. (09) 668 9910 (ma-pe klo 9-14.30) • sähköpostitse asiakaspalvelu.haso@kiinteistotahkola.fi • SOITA ovikelloa, mikäli sinulla on kiireellinen asia tai sovittu tapaaminen, niin sinua palvellaan ovella.