HASO / Aulangontie 1:n omat nettisivut on nyt julkaistu osoitteessa kohteet.haso.fi/aulangontie-1. Kohteen asukkaille lähetetään tammikuussa tiedote, jossa kerrotaan, miten voi rekisteröityä sivujen käyttäjäksi.

Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee selailemaan myös osioita Talohallitus ja Asukaskokous, jotka eivät ole julkisia tavalliselle sivuilla kävijälle. Näihin osioihin voi viedä esimerkiksi ko. kokousten pöytäkirjat ja esityslistat.

Mikäli Aulangontieltä löytyy asukas, joka olisi innostunut päivittämään sivuja ja kertomaan siellä kohteen ajankohtaisista asioista, hän voi olla yhteydessä HASOn viestintäpäällikkö Marja Valjukseen (marja.valjus(at)laajasalonisannointi.fi) tai 040 9000 644.

Päivittäjä ja talohallitus voivat keskenään sopia, mistä kaikesta sivuilla kerrotaan. Minimissään päivitystyö vaatisi ainoastaan asukaskokousten pöytäkirjojen lataamista sivuille, kun pöytäkirja on valmis ja hyväksytty.

Muiden kohteiden sivuille pääsee osoitteen kohteet.haso.fi kautta. Tällä sivulla näkyvät ne kohdekohtaiset sivut, jotka ovat valmiit.