Alakiventie 4

Haso Alakiventie 4 (Startti) on 39 huoneiston rivitalo- ja kerrospientalokohde Helsingin Myllypurossa. Startin vieressä sijaitsee Haso Sprintti, jonka kanssa Startti usein yhdistää voimansa esimerkiksi talkoiden aikaan.

Alakiventie 6

Haso Alakiventie 6 (Sprintti) sijaitsee Myllypuron keskustassa hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä: metro on kävelyetäisyydellä. Asunnot ovat sekä perinteisiä kaksikerroksisia rivitalohuoneistoja että uudenlaisia kerrospientalohuoneistoja. 

Alakiventie 9

Haso Alakiventie 9 (Spurtti) on Myllypurossa sijaitseva kerros- ja rivitalokohde hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Kohde valmistui 2018. Asuntoja on yhteensä 91.

Asetelmankatu 3

Haso Asetelmankatu 3 sijaitsee Kuninkaantammen luonnonläheisessä ympäristössä Keskuspuiston helmassa.

Aulangontie 1

Haso Aulangontie 1 on Pihlajistossa lähellä Vantaanjoen jokivartta sijaitseva 16 asunnon kerrostalokohde.

Biologinkatu 4

Haso Kuusama on kerrostalokohde Viikin Latokartanossa. Kuusamasta pääsee nopeasti ulkoilemaan sekä Viikin pelloille että lähimetsiin.

Böstaksentie 3, 7, 9 ja 18

Haso Böstaksentie on värikäs 43 asunnon rivitalokohde Suutarilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. 

Capellan puistotie 20

Haso Capellan puistotie 20 (Haavi) on Kalasatamassa, Verkkosaaren puolella aivan kauppakeskus Redin lähellä sijaitseva 47 asunnon kerrostalokohde. Kohde on valmistunut 2020. Kohde on savuton.

Disankatu 3

Haso Disankallio on 41 asunnon kerrostalokohde Laajasalon merellisessä Kruunuvuorenrannassa rauhallisella paikalla.

Eliel Saarisen tie 9

Helsingin Haagassa sijaitseva kahden talon asumisoikeuskohde Haso Eliel on seniorikohde eli asuntoja voivat hakea vain yli 55-vuotiaat. Viisikerroksisissa taloissa on yhteensä 63 asuntoa. Asuntojen koot ovat 49,5-81,0 m².

Eskolantie 6

Eskolantie 6 on kahden puukerrostalon kohde lähellä Pukinmäen juna-asemaa ja bussilinjoja. Molemmissa rakennuksissa on yksi rappu. Asuntoja on yhteensä 42.

Gunillantie 23

Haso Gunillantie 23 on Laajasalon merellisessä Kruunuvuorenrannassa sijaitseva 113 asunnon kerrostalokohde, joka on valmistunut 2016. Kohteessa on myös työtilallisia asuntoja.

Gunillantie 8 C

Haso Gunillantie 8 C on Laajasalossa sijaitseva kaksikerroksinen kerrostalokohde, jossa on yhteensä 20 asuntoa.

Hallainvuorentie

Haso Hallainvuorentie sijaitsee vehreällä Myllypuron pientaloalueella. Tontin länsireuna rajoittuu virkistyskäytössä olevaan Hallainvuoren metsäalueeseen. Metsässä on ulkoilureittejä sekä luonnon, maiseman ja muinaismuistojen suojeltuja arvoalueita.

Hattelmalantie 4

Haso Hattelmalantie 4 (Pihlajisto) on 27 asunnon kerros- ja rivitalokohde erinomaisten ulkoilumahdollisuuksien kupeessa lähellä Vantaanjokea. Pihlajiston ostoskeskukseen vajaa puoli kilometriä. 

Haukilahdenkuja 9

Haso Haukilahdenkuja 9 on kahdesta kerrostalosta koostuva asumisoikeuskohde hyvien kulkuyhteyksien äärellä, lähellä sekä Kalasataman Redin että Arabian kauppakeskuksen palveluita. Vierestä löytyy myös viihtyisä Violanpuisto.

Henrik Lättiläisen katu 6

Haso Henrik Lättiläisen katu 6 (Helmisimpukka) sijaitsee vehreällä alueella Viikinmäessä lähellä Vantaanjokea. Kohteessa on yhteensä 56 kerrostalo- ja rivitaloasuntoa.

Viranomainen on määrännyt kohteeseen on tupakointikiellon, eikä kohteen parvekkeilla, terasseilla tai asuntopihoilla saa tupakoida.

Henrik Lättiläisen katu 8

Henrik Lättiläisen katu 8 on yhdeksän rivi- ja pienkerrostalon kohde eteläisessä Viikinmäessä.

Hopeakaivoksentie 38

Haso Hopeakaivoksentie 38 (Hopealanka) on syksyllä 2018 valmistunut kerros- ja luhtitalosta muodostuva asumisoikeuskohde merellisessä Kruunuvuorenrannassa. Kohde sijaitsee samassa pihapiirissa Haso Hopeakuun kanssa.

Hämeentie 107

Hämeentie 107 (Arabianranta) on 5–7-kerroksinen asumisoikeuskohde Arabianrannan kauppakeskuksen kupeessa hyvien liikenneyhteyksien lähellä. Kohteessa on yhteensä 58 huoneistoa.

Iiluodontie 6-8

Haso Iiluodontie 6-8 (Itärinne) on 120 asunnon kerrostalokohde Vuosaaressa kävelymatkan päässä merestä, metroasemasta ja kauppakeskuksesta.

Inkiväärikuja 5 ja 6

Haso Inkiväärikuja 5 ja 6 (Jasmiini) sijaitsee Aurinkolahdessa lähellä Uutelan kanavaa. Vuonna 2007 valmistuneessa kohteessa  on kerrostalo sekä kolmikerroksisia rivitaloja, yhteensä 55 asumisoikeusasuntoa. 

Isonpellontie 4

Haso Isonpellontie 4 (Rantapuisto), on Pukinmäessä, Vantaanjoen kupeessa sijaitseva 76 huoneiston kerrostalokohde, joka valmistui 2019. 

Viranomainen on määrännyt kohteeseen tupakointikiellon: kohteen huoneistoparvekkeilla ei saa tupakoida.

Jamaikankatu 1

Haso Jamaikankatu 1 on 64 asunnon kerrostalokohde merellisessä Jätkäsaaressa Saukonlaiturin ja Hyväntoivonpuiston lähistöllä. Kohde on savuton ja valmistunut keväällä 2022.

Johtokiventie 1a ja 1b

Haso Pihlajanmarja on 34 kerrostaloasunnon ja kuuden rivitaloasunnon kohde Pihlajamäessä. Lähellä ovat niin Viikin kuin Pihlajamäen ostoskeskuksen palvelut.

Jokipoikasenkaari 5

Viihtyisä Tapanila on vehreä kaupunginosa Koillis-Helsingissä loistavien kulkuyhteyksien ääressä. Haso Jokipojasta löytyy laaja valikoima erikokoisia asumisoikeusasuntoja, jotka valmistuivat vuoden 2023 alussa uuden kadun, Jokipoikasenkaaren, varrelle.

Joutsenraitti 1

Haso Joutsenraitti 1 on neljästä talosta koostuva kerrostalokohde Fallkullan alueen rauhallisella pohjoispuolella. Tonttia kiertää Joutsenraitti, jolla on sallittu ainoastaan huoltoajo.

Jäkälätie 10

Haso Jäkälätie 10 on Tapanilan alueelle Fallkullan kiilaan valmistunut 79 asunnon kerrostalokohde. Sammaltori on seniorikohde. Kohde on savuton. 

Jäkälätie 18

Haso Jäkälätie 18 (Taimenpuro) on 52 asunnon kerrostalokohde uudella Fallkullan kiilan asuinalueella aivan Tapanilan juna-aseman lähellä. Kohde on savuton.

Jätkäsaarenkuja 13

Helsingin Jätkäsaaressa upealla paikalla meren läheisyydessä.

 

Kaanaankatu 6

Haso Kaanaankatu 6 sijaitsee Arabianrannassa Vanhankaupunginlahden rannassa. Kerrostalo on valmistunut 2012 ja talossa on 62 asumisoikeusasuntoa.

Kalasatamankatu 17

Haso Atrain on 41 asunnon kerrostalokohde Kalasatamassa, meren ja palvelujen äärellä. Kohde on savuton.

Kankaretie 3

Haso Kankaretie on 16 huoneiston värikäs rivitalokohde Helsingin Jakomäessä. Kohteesta on lyhyt matka niin Jakomäen ostoskeskukseen kuin yläasteelle ja uimahallille.

Kap Hornin katu 4

Haso Kap Hornin katu 4 sijaitsee Jätkäsaaren kaupunginosassa lähellä Länsisatamaa. Vuonna 2013 valmistuneessa kerrostalossa on yhteensä 44 asuntoa kaksioista viiden huoneen asuntoihin.

Kauppakartanonkatu 16b

Uusi, vuoden 2023 alussa valmistunut Haso Kauppakartanonkatu 16b (Ystävyydenpuisto) tarjoaa mutkatonta kerrostaloasumista Itäkeskuksen läheisyydessä. Kaikki tarvi­ttava on mukavasti kävelymatkan päässä. Ystävyydenpuistossa on 152 asumisoikeusasuntoa. Kohde on savuton.

Keinutie 1

Haso Keinutie 1 (Keinupuisto) on Kontulan ja Kivikon rajalla sijaitseva kerrostalokohde. Talo on valmistunut vuonna 2006 ja siinä on 24 asuntoa.

Kerttulinkuja 4

Haso Herttoniemi on kerrostalokohde Herttoniemenrannassa lähellä merenrantaa. Tontti rajautuu Linnanrakentajantiehen ja Kerttulinkujaan sekä korttelipuistoon. Herttoniemen kartano on vastapäätä kerrostalokohdetta Linnanrakentajantiellä.

 

Kettutie 10

Haso Kettutie 10 sijaitsee uudella asuinalueella entisen Herttoniemen sairaalan ympäristössä. Lähellä ovat niin Siilitien metroasema, monipuoliset luonto- ja liikuntamahdollisuudet kuin Herttoniemen runsaat palvelutkin.

Kimnaasipolku 3

Haso Kimnaasipolku 3 (Tuulaakipuisto) on Helsingin Tapulikaupungissa sijaitseva rivitalokohde, jossa on asuntoja kaksioista kuuden huoneen asuntoon.

Kivensilmänkuja 4

Haso Yläkivi on 35 asunnon kerrostalokohde Myllypuron keskustassa hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden ja ääressä. Metro on kävelymatkan päässä.

Kivijatatie 1

Haso Kivikko on vuonna 1996 valmistunut kerrostalokohde Kivikossa hyvien liikuntamahdollisuuksien ja luonnon äärellä.

Kiviparintie 3

Haso Kivipari on 47 huoneiston kerrostalokohde Myllypurossa rauhallisella paikalla, mutta silti hyvin palvelujen äärellä. Metroasemalle on lyhyt kävelymatka.

Kiviteltankatu 6

Haso Harjannetie sijaitsee rauhallisella paikalla Viikinmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Alueella on päiväkoti ja ala-aste sekä mahtavat ulkoilumahdollisuudet.  

 

Kiviteltankatu 9

Haso Kiviteltankatu 9 on 42 huoneiston kerrostalo vehreällä asuinalueella Viikinmäessä. Kohde sijaitsee Haso Kiviteltankatu 6 yhteydessä.

Kiviteltanporras 3

Haso Kiviteltanporras 3 (ent. Harjannepolku) sijaitsee uudehkolla asuinalueella Viikinmäessä lähellä luonnonrauhaa. Kyseessä on viisikerroksinen kerrostalo, jossa on yhteensä 49 huoneistoa

Koirasaarentie 37

Haso Koirasaarentie 37 (Hopeakuu) on elokuussa 2018 valmistunut 59 huoneiston kerrostalokohde, joka sijaitsee Laajasalossa Kruunuvuorenrannan tulevan liikuntapuiston äärellä.

Kontukuja 2a

Haso Kontukuja 2a (Iltarusko) on Kontulassa Kontulan palvelukeskuksen vieressä  sijaitseva seniorikohde eli kohteeseen muuttavan pitää olla vähintään 55-vuotias.

Koskelantie 66b

Koskelantie 66b on osa Koskelan sairaala-alueen täydennysrakentamista. Alueella on hyvät palvelut: useita päiväkoteja ja kouluja sekä ruokakauppoja. Bussilinjat ja raitiolinja läheisen Käpylän juna-aseman kanssa luovat hyvät liikenneyhteydet.

Kuninkaantammenkierto 4

Kuninkaantammenkierto 4 (ent. Fannynkallio) on 97 huoneiston asumisoikeuskohde uudella Kuninkaantammen asuinalueella. Kohde koostuu kerrostalosta sekä kaksikerroksisesta rivitalosta.

Kuusamakuja 4

Kuusamakuja 4-8 koostuu kolmesta erillisestä asuinrakennuksesta, joissa kaikissa on neljä kerrosta. Kuusamakuja sijaitsee Etelä-Haagassa, Alppiruusupuiston kupeessa. 

Kuusikkotie

Haso Kuusikkotie 7-8 on 65 asunnon kerros- ja rivitalokohde Maunulassa, Keskuspuiston naapurissa hyvien julkisten liikenneyhteyksien ja palveluiden ääressä. Kohde on valmistunut 2020.

Kuusmiehentie 26

Haso Kuusmiehentie 26 (Paloheinä) on rauhallinen paritalokohde Paloheinässä lähellä Keskuspuiston ulkoilumahdollisuuksia. Kohteessa on 12 asuntoa, joista yksitoista on kaksikerroksisia.

Kuvernöörinkuja 2-4

Haso Kuvernöörinkuja 2-4 on 33 rivi- ja paritalohuoneistosta koostuva asumisoikeuskohde merellisessä Laajasalossa. 

Käsityöläisentie 21

Haso Käsityöläisentie 21 (Tapuli) on 25 asunnon kerros- ja rivitalokohde Tapulikaupungissa hyvien palvelujen ja kulkuyhteyksien läheisyydessä.

Käskynhaltijantie 14

Haso Käskynhaltijantie 14 on kolmen kerrostalon kohde Oulunkylän Patolassa monipuolisten palveluiden äärellä. Vuonna 2003 valmistuneessa kohteessa on yhteensä 64 huoneistoa.

Laakavuorentie 14

Haso Laakavuorentie on vuonna 1994 valmistunut kerrostalokohde Mellunmäen metroaseman läheisyydessä. Kohde sijaitsee kallioisella tontilla, josta osa on jätetty luonnontilaan ja näin tontti yhdistyy suoraan puistoon ja tätä kautta kaupungin viheralueisiin.

Laivalahdenkaari 21

Haso Laivalahdenkaari 21 on viihtyisässä Herttoniemenrannassa sijaitseva 53 asunnon kerrostalokohde. 

Laivalahdenkaari 7

Haso Sorsavuorenraitti on kerrostalokohde Herttoniemenrannassa lähellä merta. Kohteesta on lyhyt matka myös Herttoniemen palveluihin ja metroasemalle.

Lallukankuja 3

Haso Lallukka sijaitsee Myllypurossa, Vartiokylän ja Myllypuron rajalla Kehä I:n vieressä. Kyseessä on kahdesta yhteen kytketystä lamellitalosta koostuva asumisoikeuskohde, jossa on yhteensä 43 asuntoa.

Lavakatu 12

Haso Lavakatu 12 sijaitsee keskeisellä paikalla Pohjois-Pasilaan rakentuvalla Postipuiston alueella.

Lavakatu 3

Haso Lavakatu 3 (Postiljooni) on 97 huoneiston kerrostalo Postipuiston uudella asuinalueella Pohjois-Pasilassa. Talo on valmistunut 2022. Kohde on savuton.

Lavakatu 7

Haso Lavakatu 7 (Postimies) on 81 asunnon kerrostalo Postipuiston uudella asuinalueella Pohjois-Pasilassa. Esteetön ja savuton talo valmistui keväällä 2022 Keskuspuiston metsäisen viheralueen lähelle. 

Leonkatu 16

Haso Leonkatu 16 (Poiju) sijaitsee merellisessä Kalasatamassa lähellä monipuolisia palveluja. Kohteesta polkaisee myös pyörällä nopeasti Helsingin keskustaan tai vaikka Mustikkamaalle.

Linnanherrantie 28

Haso Linnanherrantie 28 on Vartiokylässä sijaitseva rivitalokohde, jossa on yhteensä 11 asuntoa. Ympäröivä alue on pääosin omakoti- ja pientaloaluetta.

Linnoittajantie 5

Linnoittajantie 5 sijaitsee Kivikon ja Kontulan rajalla päättyvän tien varrella. Kohde muodostuu yhdestä kerrostalosta ja kolmesta kaksikerroksisesta pientalosta. Asuntoja on yhteensä 39.

Livornonkatu 5

Haso Livornonkatu 5 on 51 asunnon kerrostalokohde Hyväntoivonpuiston naapurissa, urbaanissa ja merellisessä Jätkäsaaren kaupunginosassa. Kohde on savuton.

Luutnantinpolku 2

Haso Luutnantinpolku on hyvien kulkuyhteyksien varrella Malminkartanossa sijaitseva kolmen kerrostalon kohde, joka on valmistunut alkuvuodesta 2018. 

Länsisatamankatu 39

Haso Länsisatamankatu 39 on urbaania asumista parhaimmillaan merellisen Jätkäsaaren sydämessä. Kolmen talon muodostama kokonaisuus tarjoaa 170 erikokoista asuntoa, kooltaan 34,0–121,5 m². 

Maaherrantie 6

Haso Kuninkaankartanontie 6 on Viikinmäessä, Lahdenväylän läheisyydessä sijaitseva 45 asunnon kerrostalokohde.

Mamsellimyllynkatu 23

Haso Mamselli on Puu-Myllypuron uudella alueella sijaitseva 33 asunnon kohde, joka koostuu yhteensä neljästä erillistalosta sekä 29 kerros-, rivi- ja paritaloasunnosta.

Marjaniementie 60

Haso Marjaniementie on vuonna 1998 valmistunut asumisoikeuskohde Itäkeskuksen läheisyydessä.

Mikroskooppikuja 4

Haso Mikroskooppikuja 4 (Paatsama) sijaitsee Viikissä hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Kyseessä on kerrostalokohde, jossa on 53 asuntoa. Kohteesta on hyvät liikenneyhteydet niin Lahdenväylälle kuin Kehä I:lle.

Naapuripellontie 8

Idyllinen kerrostalo metsän laidalla.

Omenamäenkatu 5

Vuosaaren Aurinkolahden puolella sijaitseva Haso Omenamäenkatu 5 (Omenapuisto) on kahdesta kerros- ja yhdestä paritalosta koostuva 76 asunnon kohde. Omenapuistosta on lyhyt matka niin Vuosaaren metroasemalle ja ostoskeskukseen kuin luonnon helmaan.

Otto Brandtin tie 11

Haso Otto Brandtin tie 11 (Veräjälaakso) on Oulunkylän Veräjälaaksossa sijaitseva kahdesta talosta koostuva Haso -kohde. Kohteessa on 45 eri kokoista asuntoa.

Patterikuja 1

Patterikuja 1 on 53 huoneiston asumisoikeuskohde Kivikon kaupunginosassa hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Kohde koostuu kerrostalosta, viidestä rivitalosta ja neljästä paritalosta.

Patteripolku 3

Haso Patteripolku 3 on yhteensä 16 asunnon värikäs paritalokohde Kivikossa. Kalliolla sijaitseva tontti luo kohteelle hauskan kylämaisen tunnelman.

Pilvilinnankatu 6

Haso Pilvilinnankatu 6 on 25 rivitaloasunnon kohde Vuosaaressa erinomaisten liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksien äärellä.

Pilvilinnankatu 8

Haso Pilvilinnankatu 8 (Marielundin puistotie) sijaitsee Vuosaaressa Porslahdentien itäpuolella puiston reunalla rivitaloalueella. 

Plazankuja 3

Plazankuja 3 (Pallas) on marraskuussa 2009 valmistunut kuuden rapun viisikerroksinen talo, jossa on 93 asuntoa. Tontin keskellä on iso piha, jonka vaahterat ja koristeallas ovat tontilla aikaisemmin olleen eläinlääketieteellisen korkeakoulun ajalta. Koristeallas on suojeltu. 

Posetiivarinkuja 6

Haso Posetiivarinkuja (Kannelniitty) on kerros- ja rivitalokohde Kannelmäessä lähellä Kaarelanpuistoa. Alueella erinomaiset liikuntamahdollisuudet ja palvelut. Asuntoja on yhteensä 20.

Priki Venuksen kuja 4

Haso Priki Venuksen kuja 4 (Fortuna) on 52 asunnon kerrostalokohde Kalasataman erinomaisten palvelujen äärellä. Kohteesta on lyhyt matka myös merellisille rantareiteille ja Mustikkamaalle. Savuton kohde.

Rastilanraitti 5

Haso Rastilanraitti 5 on 68 asunnon kerrostalo lähellä merta ja Rastilan leirintäaluetta. Osa asunnoista on kaksikerroksisia ja niissä on työtila.

Ratasmyllynraitti 3

Haso Ratasmylly on hyvien liikenneyhteyksien ja liikekeskusten lähettyvillä sijaitseva, luonnon ympäröimä 60 asunnon asumisoikeuskohde Helsingin Myllypurossa.

Reppukatu 2

Haso Reppukatu (Alppikylänpuisto) on vuonna 2015 valmistunut värikäs asumisoikeuskohde Alppikylässä.

Retkeilijänkatu 10

Haso Retkeilijänkatu (Rastilankallio) on kahdesta kerrostalosta koostuva asumisoikeuskohde, joka sijaitsee lähellä merta Helsingin Rastilassa. Metroasemalle on vain puolen kilometrin matka.

Retkeilijänkatu 18

Haso Retkeilijänkatu on 52 asunnon kerrostalokohde Vuosaaressa Rastilan leirintäalueen sekä Rastilan metroaseman kupeessa. Kohteen osoite on Retkeilijänkatu 18.

Retkeilijänkatu 6

Haso Retkeilijänkatu 6 on kahdesta kerrostalosta koostuva asumisoikeuskohde Rastilassa. Talot sijaitsevat kallioisella tontilla samassa pihapiirissä Haso Rastilankallion kanssa vain lyhyen kävelymatkan päässä Rastilan metroasemasta.

Retkeilijänkuja 10

Haso Retkeilijänkuja 10 sijaitsee Vuosaaren Rastilankalliossa osoitteessa Retkeilijänkuja 10 ja Rastilanraitti 7

Risupadontie 5

Haso Risupadontie 5 on 101 asunnon kerrostalokohde rauhallisella ja luonnonläheisellä Patolan alueella Oulunkylässä.

Ruutikuja 1

Haso Ruutikuja on kolmesta kerrostalosta koostuva asumisoikeuskohde Kivikossa hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä.

Ruutikuja 2

Haso Ruutikuja 2 (Ruutipuisto) on Kivikon kaupunginosassa sijaitseva 30 huoneiston kerrostalokohde lähellä luontoa ja hyviä ulkoilumahdollisuuksia.

Rättärinpolku 1

Haso Rättärinpolku 1 on Hason ainut Puotilassa sijaitseva kohde. Rättärinpolulla on kaksi kerrostaloa, joissa on yhteensä 26 asuntoa. Puotilan metroasemalle on kohteelta parinsadan metrin matka. Ostoskeskus ja urheilupuisto sijaitsevat kohteen vieressä.

Saarenmaankatu 1-5

Haso Saarenmaankatu (Ramsinranta) on 29 kaksikerroksisen rivitalohuoneiston kohde Vuosaaressa lähellä Iso Kallahden rantaa. Asunnot ovat saunallisia ja niissä on puolilämmin viherhuone.

Sammalparrankuja 4

Haso Sammalparrankuja 4 (Porslahdentie) sijaitsee Keski-Vuosaaressa. Kohteessa on kolme kerrostaloa, joissa on yhteensä 57 huoneistoa.

Smoltinkuja 3

 Haso Smoltinkuja 3 sijaitsee Tapanilan aseman pohjoispuolella niin sanotun Fallkullan kiilan uudella alueella.

Sointutie 5

Haso Sointutie (Sointukaari) on Helsingin Fallkullassa sijaitseva neljän kerrostalon asumisoikeuskohde. Sijaitsemme Malmin lentokentän ja Fallkullan kotieläintilan kupeessa. 

Sorsavuorenkatu 8

Haso Sorsavuori on kerrostalokohde Herttoniemenrannassa alle kilometrin päässä merestä, metroasemasta sekä monipuolisista palveluista.

Svanströminkuja 1a

Haso Svanströminkuja on 113 asunnon kerrostalokohde Laajasalossa lähellä rantoja, ulkoilumahdollisuuksia ja entisestään paranevia palveluja. Kohde on Hason 100. kohde ja valmistunut vuonna 2020.

Sänkbackankuja 1 - 3

Haso Sänkbacka on 53 asunnon kohde Fallbackan kaupunginosassa Itä-Helsingissä. Kohteessa on kerrostalo ja kaksikerroksisia rivitaloasuntoja.

Tammiontie 1

Haso Tammiontie on 44 asunnon kohde Maunulassa hyvien kulkuyhteyksien ja liikuntamahdollisuuksien äärellä.

Tapulikaupungintie 34

Haso Tapulikaupungintie (Palopostinpuisto) on Helsingin Tapulikaupungissa sijaitseva kerrostalon ja luhtitalon yhdistelmätalo. Kyseessä on ns. seniorikohde eli kohteeseen voivat hakea ainoastaan yli 55-vuotiaat.

Tasankotie 12

Haso Tasankotie 12 on Fallkullan alueella, Tapanilan juna-aseman läheisyydessä sijaitseva 36 asunnon kerrostalokohde. Kaikissa asunnoissa on sauna ja parveke.

Tasankotie 3

Haso Tasankotie 3 (Tasasointu) on vuonna 2004 valmistunut kerrostalokohde Fallkullassa. Alueella on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet ja Tapanilan juna-asemakin on vajaan kilometrin päässä.

Tattarikatu 11

Haso Tattarikatu on 52 asunnon kerrostalokohde värikkäällä Alppikylän alueella Koillis-Helsingissä.

Tilanhoitajankaari 10

Haso Tilanhoitajankaari 10 on kuusikerroksisesta kerrostalosta sekä kahdesta rivitalosta koostuva asumisoikeuskohde Viikissä hyvien ulkoilumahdollisuuksien äärellä.

Tilanhoitajankaari 30

Tilanhoitajankaari 30 (Ekoviikki) on Helsingin Viikissä sijaitseva kohde, joka koostuu kerrostalosta ja kahdesta rivitalosta. Kohteeseen on määrätty tupakointikielto, joka koskee ulkoalueita kuten parvekkeita, terasseja ja piha-alueita.

Turkoosikuja 4

Haso Turkoosikuja (Tammenkallio) on 70 asunnon kerros- ja rivitalokohde Kuninkaantammen uudella asuinalueella, joka on suunniteltu ekologiseksi ja sijaitsee lähellä luontoa. 

Valssimyllynkatu 1

Haso Valssimylly on 52 huoneiston kohde Puu-Myllypuron uudella alueella lähellä hyviä liikenneyhteyksiä ja liikuntamahdollisuuksia. Kohde koostuu rivi-, pari- ja pienkerrostaloista.

Vanha Sotilastie 14

Haso Vanha Sotilastie 14 (Jollas) on merihenkisessä Jollaksessa sijaitseva viiden kaksikerroksisen asunnon rivitalokohde.

Vienankatu 1

Haso Vienankatu 1 (ent. Vienanpuisto) sijaitsee hyvien palveluiden läheisyydessä Mellunkylän Myllypurossa. Kohteessa on yksi kerrostalo ja kolme rivitaloa, yhteensä 159 asuntoa yksiöstä viisiöön.

 

Kohteen Facebook-sivut (vain asukkaille)

Viitankruununtie 3

Haso Viitankruununtie 3 on kuudesta rivitalosta koostuva asumisoikeuskohde vehreällä alueella Vesalassa. 

Viitankruununtie 34

Haso Viitankruununtie 34 (Linnanpelto) on vuonna 2018 Mellunkylään valmistunut asumisoikeuskohde, joka sijaitsee Viitankruununtien päässä Linnanpellonpuiston vieressä.
Rivitaloyhtiö koostuu neljästä 2-3 kerroksisesta rakennuksesta ja asuntoja on yhteensä 24.

Vinsentinkatu 5

Vinsentinkadun asunnot sijaitsevat merellisessä Sompasaaressa mainioiden liikenneyhteyksien varrella.

Virtarannankatu 1

Haso Virtarannankatu luo Mellunkylään oman pienen kyläyhteisönsä. Alueella on runsaasti palveluita, kuten päiväkotiverkosto, kouluja ja päivittäistavarakauppoja. Puistoalueet ja lähiluonto ilahduttavat ja houkuttelevat  liikuntamahdollisuuksillaan. Mellunkylässä on myös hyvät liikenneyhteydet.

Von Daehnin katu 15

Haso Von Daehnin katu 15 (Sippolan Hovi) on luonnon helmassa sijaitseva kerrostalokohde hyvien liikuntamahdollisuuksien äärellä. Kohteesta on hyvät liikenneyhteydet sekä Lahdenväylälle ja Kehä 1:lle. Kohteessa on kaksi viisikerroksista ja yksi neljäkerroksinen kerrostalo, yhteensä 74 huoneistoa.

Von Daehnin katu 4

Haso Von Daehnin katu 4 (Pihta) on vuonna 2009 valmistunut 34 asunnon kerrostalo Viikissä lähellä erinomaisia ulkoilumahdollisuuksia.

Yläkivenrinne 2

Haso Yläkivenrinne 2 sijaitsee vehreän Myllypuron alueella lähellä päiväkoteja, kouluja ja erilaisia liikuntamahdollisuuksia. Kävelymatkan pässä sijaisee myös uudistettu ostoskeskus, samoin metroasema.

Yläkiventie 11

Haso Yläkiventie 11 (Pippurimylly) on 30 asunnon kerrostalokohde Myllypurossa hyvien palveluiden lähellä. Kohde on savuton ja valmistunut vuonna 2022.

Yläkiventie 16

Haso Yläkiventie 16 (Vanha Mylly) on 36 asunnon seniorikohde Myllypurossa lähellä metroa, Myllypuron palveluita sekä luontoa. Kohde on savuton ja esteetön.