Useille suomalaisille on lähetetty huijaustekstiviestejä, jotka liittyvät rästiin jääneen vuokran tai vastikkeen maksuun.

Viestin lähettäjänä on “Taloyhtiö” tai vuokranantajana toimiva yhtiö. Huijausviestissä kerrotaan vastaanottajan tilinumeron vaihtuneen. Viesti on huijaus ja ilmoitetulle tilille ei pidä maksaa mitään. Viestejä on liikkeellä valitettavan laajalti ympäri Suomen.

Tietoomme ei ole tullut, että Hason asukkaat olisivat saaneet näitä viestejä, mutta kehotamme varovaisuuteen. Jos saat tällaisen viestin Hason nimissä, olethan yhteydessä asiakaspalveluun, asiakaspalvelu.haso@retta.fi.

Haso lähettää vastikelaskun eLaskuna tai kirjeenä. Maksumuistutukset ja maksukehotukset lähettää Intrum Oy. Emme lähetä vastikelaskutietoja asukkaille tekstiviestitse.

Hason tilinumero vaihtui 1.1.2023. Lähetimme siitä kirjeen jokaiseen kotiin joulukuussa ja uutisoimme siitä verkkosivuillamme. https://www.haso.fi/fi/uutiset/hason-tilinumero-vaihtuu-112023-myos-vanha-tilinumero-kaytossa-tammi-helmikuun-ajan

Hason tilinumero Nordeassa on FI79 1660 3001 1989 05.