Kohde

Sisäänkäynti

Sandis

Helsingin Jätkäsaaressa 
upealla paikalla meren läheisyydessä.

 

Lue lisää

Ajankohtaista

Tiedote

TALOHALLITUKSEN TIEDOTE 20.3.2020

Talosauna ja kerhohuone suljettu

HASOn johto on päättänyt 19.3. sulkea talojensa kerhotilat ja talosaunat koronavirustartunnan minimoimiseksi. Varatut saunavuorot on peruttu 20.3. alkaen. 

 

Kaksivuotistarkastuksen takuutyöt jatkuvat

Skanska on ilmoittanut, että takuutyöt ovat sujuneet suunnitelmien mukaan ja jatkuvat kevään aikana. Jos joku asukkaista on tyytymätön jo tehtyihin korjauksiin tai epävarma muuten korjausten suhteen, niin kannattaa ottaa yhteyttä talohallituksen jäsen Marko Ronkaiseen, asunto B 31, sähköposti marko.ronkainen@mail.com

 

Skanska lupaa korjata asunnon B 68 vesivuodon perusteellisesti

Asunnossa B 68 suoritettiin maaliskuun toisella viikolla makuuhuoneen katon vesivuotoa koskeva katselmus, johon osallistuivat talomme rakentamisen, rakennuttajan ja hallinnoijan eri osapuolet. Katselmuksen tuloksena Skanskan johtaja vakuutti, että rakentaja tutkii ja korjaa perusteellisesti vesivuoto-ongelman, joka on kestänyt jo noin puolitoista vuotta. 

 

Airbnb-vuokrauksesta ja häriöistä ilmoitus HASOlle

Talossamme on ilmennyt airbnb- vuokraustoimintaa ja häiriökäyttäytymistä kello 22.00 jälkeen. Asumisoikeuslain mukaan koko asunnon voi vuokrata vain etukäteen asumisoikeusyhtiöstä anotulla luvalla. Se myönnetään aina määräaikaisena, korkeintaan kahdeksi vuodeksi, perusteena esimerkiksi työ tai opiskelu ulkomailla.  Jos asumisoikeuden haltija asuu asunnossa itse, asunnosta voi alivuokrata korkeintaan 50 prosenttia asunnon pinta-alasta.

HASOn viestintäpäällikkö Pauliina Lehto kehottaa aina tekemään ilmoituksen  luvattomasta airbnb-vuokraamisesta ja häiriöistä HASOn sääntörikkomuskaavakkeella https://www.haso.fi/lomakkeet/saantorikkomusilmoitus Ilmoituksen perusteella isännöitsijä antaa sääntörikkomuksesta huomautuksen/huomautuksia. Jos ne eivät tehoa, seuraa yhtiön varoitus. Jos sekään ei tehoa, niin HASO joutuu hakemaan häätöä/asumisoikeussopimuksen purkamista käräjäoikeudesta.

Kysymyksiä yhteistilojen käytöstä koronavirusepidemian aikaan

Neuvoja asukkaille yhteistilojen käyttöön koronavirusepidemian ajalle. Noudathan aina viranomaisten antamia ohjeistuksia.

Kohde

Helsingin Jätkäsaaressa 
upealla paikalla meren läheisyydessä.

 

Lue lisää

Yhteiset tilat

Yhteystiedot

Sandis

Jätkäsaarenkuja 13
00220
Helsinki

Huoltoyhtiö

Tapiolan Lämpö Oy
Kalevalantie 5
02130
Espoo
Puhelin:
020 310 310

Isännöitsijätoimisto

Laajasalon Isännöinti Oy
Sahaajankatu 3, 2. krs.
00880
Helsinki
Puhelin:
09 668 9910