Asukkaiden käytössä on kerhohuone ja pesutupa sekä ulkoiluvälinevarastot.

Kerhohuone sijaitsee C-talossa, ja sinne pääsee erillisellä avaimella, jonka voi lainata joltakin kerhohuoneen avaimen haltijalta. Tieto avaimien haltijoista on kunkin talon porraskäytävän ilmoitustaululla olevassa "yhteystietomökissä". Kerhohuoneessa on varauskalenteri, jonka puitteissa käyttö on vapaata kerhohuoneen säännöt huomioiden.

Pesuhuoneeseen pääsee omalla huoneistoavaimella. Pesuhuoneen varaus tehdään samalla avaimella tuulikaapissa olevaan varauslukkotauluun.

Pesuvuoro on kaksi tuntia, jonka jälkeen kuivaushuonetta voi käyttää toiset kaksi tuntia. Kuivausrumpu on käytössä yhden (1) tunnin ajan pesuvuoron jälkeen.

Pesuhuoneen varusteluna on kaksi pesukonetta, kuivaushuone ja -rumpu sekä mankeli.  Myös painepesuri on käytettävissä, älä kuitenkaan käytä sitä pesuhuoneessa.

Tarkemmat ohjeet löytyvät pesutuvasta.

Ulkoiluvälinevarastoissa säilytetään pääasiassa polkupyöriä ja talviliikuntavälineitä. Koska käytettävissä oleva tila on kovin rajallinen, toivotaan, että tarpeettomat polkupyörät ja välineet sijoitetaan muualle. Näin saadaan aktiivikäytössä olevien pyörien käytöstä sujuvampaa.

Taloyhtiöön on hankittu yhteiseen käyttöön tarkoitettuja välineitä: 

Väline  > Sijoituspaikka

A-tikkaat 6 metriä > C-rapun pyöräkellari
A-tikkaat 2 metriä  > Kerhohuone
Nokkakärryt  >  Kerhohuone
Lumikola  >  Jätehuone
Painepesuri  > Pesutupa
Kaasugrilli > Talotoimisto
Corona-peli > Kerhohuone

Kerhohuoneella on astioita, jotka on asukkaiden lainattavissa niin kerholla pidettävissä tilaisuuksissaan kuin kotijuhlissakin! Katso tästä!