Asukkaiden käytössä on kerhohuone ja pesutupa sekä ulkoiluvälinevarastot.

Kerhohuone sijaitsee C-talossa, ja sinne pääsee erillisellä avaimella, jonka voi lainata joltakin kerhohuoneen avaimen haltijalta. Tieto avaimien haltijoista on kunkin talon porraskäytävän ilmoitustaululla olevassa "yhteystietomökissä". Kerhohuoneessa on varauskalenteri, jonka puitteissa käyttö on vapaata kerhohuoneen säännöt huomioiden.

Pesuhuoneen käyttöön tarvitaan huoneistokohtainen, pantillinen avain, jolla pääsee pesutupaan, ja tekemään varauksen tuulikaapin varauslukkotaulussa. Pesuvuoro on kaksi tuntia, jonka jälkeen on kuivausaikaa saman verran. Käytössä on kaksi pesukonetta, kuivaushuone ja -rumpu sekä mankeli. Tarkemmat käyttöohjeet löytyvät pesutuvasta.

Ulkoiluvälinevarastoissa säilytetään pääasiassa polkupyöriä ja talviliikuntavälineitä. Koska käytettävissä oleva tila on kovin rajallinen, toivotaan, että tarpeettomat polkupyörät ja välineet sijoitetaan muualle. Näin saadaan aktiivikäytössä olevien pyörien käytöstä sujuvampaa.

Taloyhtiöön on hankittu yhteiseen käyttöön tarkoitettuja välineitä: 

Väline  > Sijoituspaikka

A-tikkaat 6 metriä > C-rapun pyöräkellari
A-tikkaat 2 metriä  > Kerhohuone
Nokkakärryt  >  Kerhohuone
Lumikola  >  Jätehuone
Painepesuri  > Pesutupa
Kaasugrilli > Talotoimisto
Corona-peli > Kerhohuone

Kerhohuoneella on astioita, jotka on asukkaiden lainattavissa niin kerholla pidettävissä tilaisuuksissaan kuin kotijuhlissakin! Katso tästä!