HASO Tattarikatu 11:n vesitasauslaskutus ajalta 1.10.2021-31.8.2022 tehtiin 28.9.2022. Niille asukkaille, joilla on e-laskuvaltuutus käytössä, laskut on lähetetty verkkopankkiin. Jos e-laskutusta ei ole käytössä, laskut lähtevät postituspalvelun kautta. Postiinjättöpäivä on tällöin ollut 30.9.

HUOM! Hyvityslaskut menevät verkkopankissa eri paikkaan kuin erääntyvät maksut. Käytännöt vaihtelevat pankeittain. Asiakkaiden ilmoitusten perusteella paikka on voinut olla esimerkiksi e-laskut/saapuneet laskut/arkisto.

Laskujen eräpäivä on 20.10.

Vesilaskutuksen tapa muuttuu

Helsingin Asumisoikeus Oy:n hallituksessa on päätetty, että huoneistokohtaisten vesimittareiden kohteissa siirrytään vesilaskutuksessa tapaan, jossa vesi laskutetaan kulutuksen perusteella 3 kuukauden jaksoissa eikä ennakkovesimaksuja peritä. Laskutustapaa on pilotoitu muutamissa HASO-kohteissa 1.3.2021 lähtien ja laajennetaan nyt kohde kerrallaan kaikkiin vesimittarikohteisiin.

Ennakkovesimaksut poistetaan kohteenne osalta 1.11.2022 lähtien. Asumisoikeuden haltijoille on lähetetty uudet vastikelaskut 1.11.2022 alkaen sekä tiedote muutoksesta.

Lukemalaskutus tehdään jatkossa 3 kk:n välein ja huoneistokohtaisesta kulutuksesta lähetetään erillinen lasku kulutuksen mukaan. Lisätietoa muutoksesta haltijoille lähetetyssä tiedotteessa.

Tiedote vesimittarilaskutuksen muutoksesta (pdf)

 

Ystävällisesti

Kiinteistötahkola Helsinki Itä / taloustiimi
taloushallinto.haso@kiinteistotahkola.fi