Hei kaikille 🙂🍁🍂

Uusi talohallitus on järjestäytynyt, ja olemme ehtineet jo kahteen kertaan koukoustamaan. Saan jatkaa puheenjohtajana, mistä olen henkilökohtaisesti erittäin iloinen ☺️

Kuntta-alueen tilanne on yksi asioista, mitä olemme käsitelleet, ja tilanne on vielä auki, eli kesken. Meitä ei valitettavasti kutsuttu piha-alueen / viherrakentamisen katselmukseen, saimme vain muistion, jossa asianomaiset (ATT / HASO / isännöinti, ym.) ovat alueet hyväksyneet.

Talohallitus jatkaa selvityspyyntöjen tekemistä piha-alueesta, kuten myös luhtitalon tilanteesta. Tiedotamme asukkaita heti, kun jotain saamme selville, tai tapahtuu edistystä 👍

Tällä välin kaikki voivat laittaa itselleen ylös kalenteriin päivämäärän keskiviikko 15.12. ✍️ Silloin talohallitus järjestää asukkaille yhteisen pikkujouluteemaisen asukastapahtuman Myllykylän kylätalolla 🥳 Tästä tulee kaikille postilaatikkoon tiedote lähempänä ajankohtaa 💌

Olen tehnyt pienen infokansion, jossa on mm. talohallituksen jäsenien yhteystiedot ja muuta, tärkeäksi katsomaamme asiaa. Vien valkoisen kansion talopesulaan, naulakon hyllylle, josta sitä voi käydä selaamassa 📑 Kansiota pidetään talopesulassa, kaikkien ulottuvilla, joten ettehän vie sitä esim. kotiin. Kiitos 😊

Oikein mukavaa syksyn jatkoa! 🥰

Asukasterveisin, Heidi talohallituksen pj.

 

 

 

 

 

 

Turvallisuus- ja talosuojelu – Pihatiet ja koulutuksia

 

TiedoteAsukkaillePihatiet2020-08.pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

HASO kehittää vastikkeiden tasausjärjestelmää

HASOn hallitus nimesi pääomatyöryhmän tarkastelemaan HASOn nykyistä vastikkeiden perusteena olevaa pääomakustannusten tasausmallia vuonna 2020. Nyt pääomatyöryhmä on saanut uuden kustannusten tasausjärjestelmän esityksen valmiiksi ja jokaisella asukkaalla on mahdollisuus tutustua esitykseen sekä kertoa mielipiteensä.

HASOn talohallitusten puheenjohtajat kokoustivat etäyhteyksin

Talohallitusten puheenjohtajien varsinainen kokous järjestettiin 19.1.2022. Tässä uutisessa tietoa kokouksesta ja kokouksen materiaalit.

Vastaa asukastyytyväisyyskyselyyn 6.12.2021 mennessä - vaikuta ja voita!

HASOn vuosittainen asukastyytyväisyyskysely on nyt auki. Vastausaika päättyy 6.12.

HASOssa panostetaan sähköautojen latauspisteisiin

Sähköisen liikenteen edistäminen on tärkeä osa Helsingin kaupungin Hiilinetraali Helsinki 2035-tavoitteita, joihin HASO on sitoutunut.

Muutoksia kaapelitelevisioiden kanaviin tänään 31.8. - käyttökatkot mahdollisia

Kaapeliverkon tv-kanavanumerot muuttuvat 31.8.2021, muutos koskee sekä vapaasti katsottavia kanavia että erikseen tilattavia maksullisia kanavia.

Osallistu asumisoikeusasunnon hakuprosessin kehittämiseen!

Edit. 18.8.2021 klo 10:38: Haastateltavat tutkimusta varten ovat löytyneet ja ilmoittautuminen kyselyyn päättynyt.

Kilpailu- ja kuluttajaviraston isännöintialaa koskeva tutkinta

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) tiedotti eilen 10.2.2021 isännöintialaa koskevasta kartellitutkinnasta.

HASOn asukastyytyväisyyskysely 2020 on auki - vastaa 6.12. mennessä!

Vastaamalla voit vaikuttaa ja osallistua lahjakortin arvontaan!

Kysymyksiä yhteistilojen käytöstä koronavirusepidemian aikaan

Neuvoja asukkaille yhteistilojen käyttöön koronavirusepidemian ajalle. Noudathan aina viranomaisten antamia ohjeistuksia.

HASOn turvallisuusilta 25.3.2020 PERUTTU

HASO on päättänyt perua turvallisuusillan koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Vaikuta tulevan asumisoikeuslain valmisteluun!

Suomen asumisoikeusyhteisöt ry (SAY ry) järjestää kyselyn asumisoikeusasukkaiden halukkuudesta osallistua päätöksentekoon.

HASOn asukastyytyväisyys-kyselyn vastausaikaa jatkettu 31.12. asti

Parhaillaan on käynnissä HASOn vuosittainen asukastyytyväisyyskysely. Kyselyllä kerätään palautetta asumispalveluistamme kuten isännöinnistä, huollosta, viihtyvyydestä sekä viestinnästä ja tiedonkulusta.