Esteetöntä asumista Länsi-Herttoniemessä

 

Haso Kettutie 10 sijaitsee läntisessä Herttoniemessä, jonne täydennysrakentaminen loi kokonaan uuden asumisen alueen. Asuminen Herttoniemessä on vaivatonta, koska kaikki tarvittavat palvelut, kuten päiväkodit ja koulut, sekä ostos- ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä. Myös liikenneyhteydet ovat hyvin toimivat.

Herttoniemen runsaat palvelut ja monipuoliset luonto- ja liikuntamahdollisuudet tekevät uudella asuinalueella sijaitsevasta Haso Kettutiestä hyvän paikan asua ja elää.

Luonto on Kettutiellä lähellä: asunnoissa on lasitettu parveke tai lasittamaton terassi. Kaikki asunnot ovat esteettömiä ja myös parvekkeet on mahdollista muuttaa esteettömiksi. 

Jokaiselle asunnolle kuuluu lämmin irtaimistovarasto, joka sijaitsee rakennuksen pohjakerroksessa.

Siilitien metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä. Useat bussilinjat ja valmistuva pikaraitiotie Raide-Jokeri monipuolistavat entisestään kulkuyhteyksiä. Kettutieltä on myös hyvät kevyen liikenteen yhteydet kaikkiin suuntiin.

Kohde on savuton: asunnoissa, parvekkeilla ja terasseilla sekä yhtiön yhteisissä tiloissa, kuten saunassa ja kerhohuoneessa, ei saa tupakoida. Pihalla tupakointi on kielletty lukuun ottamatta erikseen mahdollisesti osoitettua tupakkapaikkaa.

Yhtiöllä on 22 pysäköintipaikkaa sekä 4 vieraspaikkaa. Paikoista 16 sijaitsee pihakannen alla autohallissa ja loput 6 paikkaa sekä vieraspaikat ovat autokatoksessa tai avopaikkoja.