Yhteistiloja kohteessa ovat kerhotila, talosauna, pesutupa ja kuivaushuoneet.

Lisäksi yhteistiloissa sijaitsevat asuntokohtaiset, lämpimät irtaimistovarastot sekä ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot.

Kerhotila on D-portaan maantasokerroksessa, jossa sijaitsee myös väestönsuoja.

Kerhohuone

Kohteen kerhohuoneessa on astiat n. 20 hengelle, kahvin- ja vedenkeitin, mikro, liesi ja astianpesukone. Lisäksi kerhohuoneessa on TV, lehtien ja kirjojen vaihtopiste sekä parveke. Kerhohuoneeseen voidaan ottaa vastaan lahjoituksena toimintaan sopivia tarvikkeita, kuten lasten leluja ja kirjoja. Kerhohuonetta voi varata sähköpostitse osoitteesta haso.hopeakuu@gmail.com

Kruunuvuorenrannan yhteistilat

Hopeakuun asukkaiden käytettävissä ovat Kruunuvuorenrannan alueen yhteistilat, joihin kuuluu mm. kuntosali sekä kerhotiloja. Tiloja varataan PNT Mobile nimisellä varaus- ja kulunhallintajärjestelmällä. Jos sinulla ei ole vielä varausoikeutta, lähetä sähköpostia isännöintitoimistoon, joka luo sinulle käyttäjätunnukset. Käyttäjätunnus on tämän jälkeen sähköpostiosoitteesi.

Lisätietoja palveluista Kruunuverkon sivuilla.

Autopaikat

Autopaikkoja on yhteensä 42, jotka sijaitsevat viereisellä autopaikoitustontilla. Autopaikoista 22 on kattamattomia ja 20 sijaitsee kylmässä autohallissa. Paikat on varustettu lämpötolpin.

Hopeapihan autopaikkojen puhtaanapitoon on on yhteisesti Hopealangan kanssa hankittu kaksi lumikolaa, jotka löytyvät Hopealangan B-talon ovisyvennyksestä.

Ajoyhteys paikoitusalueelle on vain Hopeakaivoksentien kautta.