Pesutupa. Kuva: Pauliina Lehto

Yhteistiloja ovat kaksi kerhotilaa, pesutupa, kuivaushuoneet sekä ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot.

Huoneistokohtaset irtaimistovarastot löytyvät pääosin ensimmäisestä kerroksesta ja osa on sijoitettu kellarikerrokseen.

Piharakennuksessa sijaitsee HASO Fannynkallion yhteissaunojen lisäksi myös HEKA Sienakuja 4:n ja HEKA Taidemaalarin yhteinen pesula sekä HEKA Taidemaalarinkadun kerhotila.

Asukastila Koivu

Asukastila sijaitsee E-rapussa. Voit varata tilan aikavälillä klo 8-22. Maksimivarausaika on 6h. Varaathan tarpeeksi aikaa myös tilan siivoamiseen.

Varattuasi tilan, ota yhteyttä talohallitukseen ensisijaisesti sähköpostitse: haso.kuninkaantammenkierto4@gmail.com ja sovi avaimen noutamisesta. Siivoa tila käytön jälkeen ja täytä ilmoitustaululla oleva seurantalista.

 

Asukastila Mustikka

Tämä on asukastila Mustikan varauskalenteri. Asukastila sijaitsee A-rapussa. Mustikasta löydät 10 hengen pöydän, oleskelutilan sohvineen ja nojatuoleineen sekä pienen keittiötilan. Tilassa ei ole wc:tä.

 

Kerhotilan käytön säännöt

Grilli

Taloyhtiön asukkaat voivat varata yhteistä grilliä. Grilliä voi käyttää piharakennuksen edessä tai saunan terassin grillialueella.

Toimi näin:

Pihan kasvinkasvatuslaatikot

Pihalla on kasvatuslaatikoita pumppukaivon vieressä. Kasvatuslaatikot jaetaan vuosittain asukkaiden käyttöön vihertoimikunnan toimesta. Käyttö on maksutonta. Toistaiseksi laatikoita on riittänyt halukkaille ja käyttöä on voinut halutessaan jatkaa toiselle kaudelle, mutta mikäli halukkaita on enemmän kuin laatikoita, laatikot arvotaan kiinnostuneiden kesken.