Siivouspäivä 25.5.2024 klo 11-17

Kierrätysviikko pe 17.5. - la 25.5.2024 

Elsa aaltonen -salissa B-rappu 6. Krs

Asukastoimikunta järjestää kierrätysviikon Elsa Aaltonen-salissa 17.-25.5.2024. 

Tuo käyttökelpoista itsellesi tarpeetonta tavaraa, tekstiiliä, astiaa tms. kierrätysviikon ajan Elsa Aaltonen-salin pöydille ja rekeille. Voit vapaasti käydä viemässä ja hakemassa tavaraa kunhan huolehdit tilan siisteydestä ja naapureiden rauhasta. Jos sinulla on jotakin isokokoista kierrätettävää, jota et halua siirtää kodistasi, mutta josta haluat päästä eroon, voit ilmoittaa siitä talon facebook-sivuilla tai tehdä vapaamuotoisen ilmoituksen kierrätystapahtumaan.


Huomio! Anna saunojille saunarauha  pe 18-22 ja la17-21 välisenä aikana. Saunavuorojen aikana ei kierrätystoimintaa Elsa Aaltonen-salissa.


Lauantaina 25.5. pidämme talon sisäpihalla Siivouspäivä kirpputoritapahtuman klo 11-17.

https://siivouspaiva.com/info/siivouspaivan-perusteet

Siirrämme kaiken tavaran, joka ei ole löytänyt uutta kotia, pihakirpputorille myytäväksi ja asukastoimikunnan toiminnan (mm. pihajuhlat) mahdollistamiseksi. Voit tässä vaiheessa toki ottaa omat tavarasi takaisin, jos et halua niitä luovuttaa myytäväksi.

Asukkaat saavat myydä kirppistapahtumassa omia turhia tavaroitaan omaksi tai asukastoimikunnan hyödyksi.

Maanantaina 27.5.  klo 14-17.30 Kierrätyskeskuksen noutoauto tulee hakemaan kaikki kodittomat tavarat Elsa Aaltosen salista, jonne ne Siivouspäivän päätteeksi on viety.

Kierrätyskeskuksen noutoautoon on mahdollista tuoda siistiä ja käyttökelpoista tavaraa ja tekstiiliä.

Ei tulossa olevia tapahtumia!