Täältä löydät Sointukaaren pelastussuunnitelman, yleiset järjestyssäännöt, pesutuvan ja kerhohuoneen käyttöohjeet sekä tietoa jätehuoltoon liittyen.

Pelastussuunnitelma

Pelastuslaki kieltää irtaimen omaisuuden säilyttämisen porrashuoneissa ja kellarikäytävillä. Kielto koskee myös kynnysmattoja, lastenrattaita, jakelukärryjä yms. jotka ovat porrashuoneen puolella.

Järjestysäännöt löytyvät HASO:n talo-oppaasta sivulta 42.

Järjestyssäännöt

Pesutuvan käyttöohjeet

B-talossa sijaitsevan pesutuvan käyttö on maksutonta ja vuoron voi varata maksimissaan kahdeksi tunniksi kerrallaan. Vuoro varataan pesutuvan seinässä olevaan lukko-tauluun asuntokohtaisella lukolla. Lukon saa isännöintitoimistosta. Jokainen pesutupaa käyttävä huolehtii, että tila on siisti jokaisen käyttökerran jälkeen. 

Kerhohuoneen käyttöohjeet

C-talossa sijaitsevan kerhohuoneen voi varata tekemällä varausmerkinnän kerhohuoneen ovessa olevaan varauskalenteriin.

Kerhohuoneen avaimet kuitannut henkilö on vastuussa kerhohuoneen kunnosta omalla varausvuorollaan ja huolehtii siivouksesta käytön jälkeen.

Tarkemmat varausohjeet löytyvät talohallituksen sivuilta.

 

Vikailmoituksen tekeminen (vain kohteen asukkaille)

 

Jätehuolto

Taloyhtiössä on kaksi jätehuonetta, joissa on erilliset jäteastiat sekajätteelle, muoville, kartongille, keräyspaprille ja biojätteelle. Näiden lisäksi C-talon luona olevassa jätehuoneessa on keräysastiat lasille ja metallille.

Kaikki jätehuoneisiin jäteastioiden ulkopuolelle jätetty tavara, jonka jätehuolto kerää autoon, aiheuttaa taloyhtiölle lisäkustannuksia.

Lisää jätehuoltoon liittyviä ohjeita löytyy HSY:n sivuilta.