HASO Tammiontie

HASO Tammiontie on 44 asunnon kohde Maunulassa hyvien kulkuyhteyksien ja liikuntamahdollisuuksien äärellä.

Maunulan liikuntahalli, Pirkkolan urheilupuisto ja Paloheinän ulkoilualue, joka on Helsingin keskuspuiston reitillä, mitä pitkin pääsee mm. Pitkäkoskelle. Hyvät ja useat bussiyhteydet kulkevat aivan kohteen vierestä useaan suuntaan sekä Helsingin keskustaan. Raide-Jokeri eli pikaraitiovaunu 550 tulee kulkemaan Maunulan kautta Helsingin Itäkeskukseen ja Espoon Keilaniemeen. Raide-Jokerin järjestelmien käyttöönottotestaukset ja tekniset koeajot ovat jo käynnissä tänä vuonna. Raide-Jokerin reittikartta.

Lähipalvelut

Kadun toiselta puolelta löytyy Maunula-talo, jossa on lähikauppa ja kirjastopalvelut sekä on tarjolla kulttuuritapahtumia ja yhteisöllisiä projekteja. Lyhyen kävelymatkan etäisyydellä on tarjolla lisäksi muita palveluja ja Maunulan terveysaseman palveluja. Kehä I:n varrella Kannelmäessä on Kauppakeskus Kaari, jossa on runsaasti liikkeitä ja palveluja, niihin pääset joustavasti joko autolla tai bussilla.

Asunnot ja autopaikat

Tammiontie koostuu kolmesta 5-kerroksisesta rakennuksesta, jossa on 44 asuntoa kooltaan 40,5-98 m2. Asuintilojen lattiat ovat lautaparkettia ja märkätilat on laatoitettu. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet, paitsi yhdessä asunnossa on lasitettu terassi. Suurimmissa asunnoissa on myös omat saunat. Kohteessa on 28 autopaikkaa, jotka ovat asukkaiden käytössä.

Lisäksi kohteessa on kolme liikehuoneistoa, joissa kaikissa on toimintaa.