HASO Tammiontie

HASO Tammiontie on 44 asunnon kohde Maunulassa hyvien kulkuyhteyksien ja liikuntamahdollisuuksien äärellä.

Maunulan liikuntahalli, Pirkkolan urheilupuisto ja Paloheinän ulkoilualue, joka on Helsingin keskuspuiston reitillä, mitä pitkin pääsee mm. Pitkäkoskelle. Hyvät bussiyhteydet kulkevat aivan kohteen vierestä useaan suuntaan. Lisäksi on rakenteilla RAIDE-JOKERI, jolla pääsee tulevaisuudessa Helsingin Itäkeskukseen ja Espoon Keilaniemeen.

Lähipalvelut

Kadun toiselta puolelta löytyy Maunula-talo, jossa on lähikauppa ja kirjastopalvelut sekä on tarjolla kulttuuritapahtumia ja yhteisöllisiä projekteja. Lyhyen kävelymatkan etäisyydellä on tarjolla lisäksi muita palveluja. Kehä I:n varrella Kannelmäessä on Kauppakeskus Kaari, jossa on runsaasti liikkeitä ja palveluja, niihin pääset joko autolla tai bussilla.

Asunnot ja autopaikat

Tammiontie koostuu kolmesta 5-kerroksisesta rakennuksesta, jossa on 44 asuntoa kooltaan 40,5-98 m2. Asuintilojen lattiat ovat lautaparkettia ja märkätilat on laatoitettu. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet, paitsi yhdessä asunnossa on lasitettu terassi. Suurimmissa asunnoissa on myös omat saunat. Kohteessa on 28 autopaikkaa, jotka ovat  asukkaiden käytössä.

Lisäksi kohteessa on kolme liikehuoneistoa, joissa kaikissa on toimintaa.