Lämmintä ja aurinkoista kesää 2024 kaikille Kiviparin asukkaille!

Asukastoimikunnan uusin kokouspöytäkirja 14.5. pidetystä kokouksesta on luettavissa pesutuvan eteisessä olevasta kansiosta tai täältä asukastoimikunta-sivulta.

Asukkaille ilmanvaihtoa ja kosteiden tilojen lattialämmitystä koskevaan asukastoimikunnan kyselyyn saatiin vastaus 42 asunnosta. Mikä mahtava osallistumisaktiivisuus. Suurkiitos kaikille! Saatte tietoa vastauksien koonnista tavoitteena ennen juhannusta :D.

Kiitos kaikille "grillikauden avajaisiin" vapunaattona ja kevättalkoisiin osallistuneille! Molemmat tilaisuudet keräsivät noin 20 osallistujaa, niin aivan uusia asukkaita kuin vanhoja konkareita. 

Kevättalkoot pidetään lauantaina 4.5.2024 alkaen puolilta päivin. Tarjolla roskien keräämistä, pihakalusteiden pesua ja paikoilleen kantamista ym. Myöhemmin iltapäivällä talkooväelle tarjolla grillimakkaraa ja virvokkeita, myös kahvia ja pullaa. Tervetuloa kaikki asukkaat ikään ja kuntoon katsomatta!

*************

Kiviparin vuoden 2023 asukaskokous pidettiin lauantaina 2.12.2023 klo 15.00 alkaen kerhohuoneella. Kokoukseen osallistui 20 asukasta. Kokouskutsu, esityslista ja pöytäkirja löytyvät kohdasta asukaskokoukset. 

Kiviparin syystalkoot pidettiin lauantaina 7.10. klo 12 alkaen. Kiitos kaikille osallistuneille!

Yhteiset ulkoilu- ja lastenvaunuvarastot sijaitsevat A- ja B-portaan pääsisäänkäyntien vieressä ja iso ulkoiluvälinevarasto autohallissa oman oven takana. Portaitten sisäänkäyntien viereiset varastot on tarkoitettu päivittäin käytössä oleville pyörille. Lastenvaunuille, pyörätuoleille ja rollaattoreille on varattu toinen pitkä seinusta. Siirtäkää autohallin viereiseen isoon varastoon ne pyöränne ym. joita käytätte vain satunnaisesti. Laittakaa pyörät seinillä oleviin telineisiin, niin tilat riittävät paremmin.

Kiviparin yhteisissä varastoissa olevan omaisuuden merkitseminen PÄIVITETTY 6.9.2023

Kiviparin yhteisiin ulkoilu- ja lastenvaunuvarastoihin oli kertynyt materiaalia, jota ei ole käytetty vuosikausiin tai joka ei niihin kuulu. Siksi Kiviparin asukastoimikunta päätti, että asukkaita kehotettiin merkitsemään omaisuutensa viimeistään 5.5.2023 ennen kevättalkoota ja tiedotti asiasta niin asuntokohtaisesti, portaiden ilmoitustauluilla kuin Haso Kiviparin nettisivuilla huhtikuun alussa. Merkitsemättömiä käyttökuntoisia polkupyöriä oli lopulta vain kaksi ja ne odottavat mahdollista omistajaansa autohallin viereisessä ulkoiluvälinevarastossa heinä-elokuun vaihteeseen asti. Näistä asukastoimikunnan pj. on ollut yhteydessä niihin poismuuttaneisiin asukkaisiin, joille häneltä löytyi yhteystieto. Tämän jälkeen pyörät toimitetaan kierrätykseen tms. Ulkoiluvälinevarastoissa oli myös niihin kuulumattomia tavaroita. Merkitsemättömät, romukuntoiset tavarat on toimitettu Sorttiasemalle ja mahdollisesti käyttökelpoiset tavarat Kierrätyskeskukseen.

Yhteistyöterveisin Asukastoimikunta

 

Uusi asiakaspalvelukanava Hason asukkaille

[ Haso tiedottaa ]

Jo käytössä olevan huollon vikailmoituksen lisäksi sähköinen asiakaspalvelukanava avautuu nyt myös isännöinnin suuntaan.

Hason hallituksen asukasjäsenten vaalit 2024

[ Haso tiedottaa ]

Hason hallituksen asukasjäsenten ehdokasasettelu on päättynyt. Ehdolle asettui 14 asukaskokouksen nimeämää henkilöä. Tutustu ehdokkaisiin haso.fi-sivulla.

Muistutus hakijoille: tee uusi hakemus ARAn järjestysnumerolla

[ Haso tiedottaa ]

Kuntien myöntämät järjestysnumerot vanhenevat 31.12.2023 ja samalla niillä tehtyjen hakemusten voimassaolo lakkaa automaattisesti. Hakijan tulee tehdä uusi hakemus ARAn järjestysnumerolla.

Tekstiviestihuijauksia jälleen liikkeellä

[ Haso tiedottaa ]

Muutamat Hasonkin asukkaat ovat saaneet tekstiviestejä, joissa lähettäjänä on ”Taloyhtiö”. Huijausviestissä väitetään, että vastikkeen maksupäivä ja tilinumero on muuttunut.  Kyseessä on siis selkeä huijausyritys, eikä ilmoitetulle tilille pidä maksaa mitään.

Uutta: Kotitalon sisäinen haku on nyt entistä helpompaa

[ Haso tiedottaa ]

Asumisoikeuslain uudistus toi mukanaan kohteen sisäisen haun 1.9.2023 alkaen. Nyt tarjouskierroksella kärkeen nousevat kohteessa jo asuvat asukkaat, jotka ovat tehneet sisäisen hakemuksen.

Kesäkuun uutiskirje on ilmestynyt

[ Haso tiedottaa ]

Maanantain uutinen ilmestyneestä uutiskirjeestä pääsi livahtamaan julki liian aikaisin kesäkuun uutiskirje on luettavissa nyt! 

 

Ota käyttöön Hason asukasedut

[ Haso tiedottaa ]

Uutta! Tutustu yhteistyökumppaniemme tarjoamiin asumista ja elämistä helpottaviin asukasetuihin.

Haso on käynnistänyt asukaskokemuksen jatkuvan mittaamisen

[ Haso tiedottaa ]

Jatkuvan mittauksen tavoitteena on saada aina ajantasainen kuva Haso-kodeissa asuvien tyytyväisyydestä. Kyselyyn vastaaminen on helppoa ja nopeaa.

Kohdesivujen uutistoiminnon vika korjattu

[ Haso tiedottaa ]
Sivuston taustajärjestelmässä olleesta virhetilasta johtuen kirjautuneiden käyttäjien sähköposteihin on lähtenyt vanhoja uutiskoosteita, sekä uutisia muiden kohteiden nimissä.

Virhe on paikannettu ja saatu korjattua, eli uusia viestejä ei pitäisi enää saapua.

Pahoittelemme hämmennystä aiheuttanutta vikaa.

 

Hason asukastyytyväisyydessä lievää laskua

[ Haso tiedottaa ]
Hason vuosittainen asukastyytyväisyyskysely toteutettiin marras–joulukuussa 2022. Tuloksissa on nähtävissä lievää laskua edelliseen vuoteen verrattuna, mutta asukkaat ovat edelleen hyvin halukkaita suosittelemaan Haso-kodeissa asumista.

Kohteiden nimet on nyt muutettu yhtenäisiksi haso.kohteet.fi-sivuilla

[ Haso tiedottaa ]
Maaliskuun alussa voimaan tullut päätös nimien yhtenäistämisestä on edennyt ja näkyy nyt tällä sivustolla. 

Asumisoikeusasunnon järjestysnumeron hakuprosessi uudistuu

[ Haso tiedottaa ]
Nykyiset kuntien myöntämät järjestysnumerot vanhenevat vuoden lopussa 31.12.2023. Syyskuun alusta lähtien uudet järjestysnumerot myöntää Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA ja ne ovat voimassa vain kaksi vuotta kerrallaan.

Laita hyvä kiertoon!

Olisiko jo kevätsiivouksen aika? Jos kaapit pursuavat tarpeetonta mutta käyttökelpoista tavaraa, on nyt hyvä tilaisuus päästä siitä helposti eroon. 

Ajankohtaista asiaa uutiskirjeessä

Vuoden 2023 ensimmäinen asukkaiden oma uutiskirje on ilmestynyt.

Huijausviestejä liikkeellä

Useille suomalaisille on lähetetty huijaustekstiviestejä, jotka liittyvät rästiin jääneen vuokran tai vastikkeen maksuun.