Lämmintä ja rauhallista kesää kaikille!

Lämmintä ja rauhallista kesää kaikille Kiviparin asukkaille!

Toivottaa asukastoimikunta

 

***

Kiviparin kevään 2023 asukastapahtumia

Perjantaina 27.1. klo 13 alkaen käynnistetään Kotikulmilla -kerhon toimintaa. Siitä jaetaan kutsut jokaiseen asuntoon. Tule mukaan! Mietitään ja suunnitellaan yhdessä meidän näköistä toimintaa. Luodaan myönteisiä kohtaamisia ja hyvää mieltä kaikille. Kerho jatkaa toimintaansa joka toinen viikko, parittomina viikkoina tiistaisin klo 13-15. Jokainen asukas on tervetullut - tule silloin kun sinulle sopii! Seuraavat tapaamiset ovat 28.3., 11.4. ja 25.4.

Laskiaistiistaina 21.2. klo 17 alkaen laskiaistapahtuma kerhohuoneella, jossa tarjolla laskiaisperinteiden mukaisesti hernekeittoa ja laskiaispullaa! Jos ulkona on sopivasti lunta ja sää sallii, niin tehdään ulkonakin jotain kivaa yhdessä. Tervetuloa kaikki asukkaat ikään katsomatta!

Tiedätkö mikä on eduvalvontavaltuutus? Tule kuulemaan tiistaina 11.4. klo 13-15 Kiviparin kerhohuoneelle mitä se tarkoittaa, miksi se kannattaa tehdä ja miten tehdään. Voit ottaa mukaan myös ystäväsi, vaikkei hän asuisikaan Kiviparissa. ASIA ON TODELLA TÄRKEÄ ja se koskee jokaista aikuista ihmistä ikään, sukupuoleen, aviosäätyyn ja kuntoon katsomatta.

Lauantaina 6.5. päivällä klo 12 alkaen pidetään Kiviparin kevättalkoot. Kaikenlaista tekemistä tarjolla: haravointia, roskien keräämistä, penkkien ja pöytien pesua ja paikalleen laittoa, pyörä- ja ulkoiluvälinevarastojen ja kierrätyspisteen tilanteen tarkistamista ym. Tietysti myös makkaraa ja virvokkeita. 

Tule mukaan! Asukastoimikunta

Ei tulossa olevia tapahtumia!