HASO Kivipari, Kiviparintie 3, 00920 Helsinki. Kuva: Pauliina Lehto.

HASO Kivipari on 47 huoneiston kerrostalokohde Myllypurossa rauhallisella paikalla mutta silti hyvin palvelujen äärellä. Kohde on valmistunut 2016. Kiviparin katuosoite on kuvasta poiketen Kiviparintie 3.

Myllypuron ostoskeskus on kadun toisella puolella, terveysasema lähellä ja muut lähipalvelut sekä liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset. Metroasemalle on lyhyt kävelymatka.

Asuntojen varustelu

Asunnoissa on laminaattilattia ja kylpyhuoneissa lattia- ja seinälaatoitus. Asuntoihin kuuluu parveke tai osassa ensimmäisen kerroksen asuntoja on asuntopiha. Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sijaitsevat kellarikerroksessa.

Autopaikat

Kellarin autohallissa on 19 autopaikkaa ja pihalla on 10 autopaikkaa. Autopaikat eivät ole asuntokohtaisia, vaan niihin on jonolistat jota ylläpitää isännöinti. Vieraspaikkoja Kiviparissa ei ole, joten vieraitten on joko käytettävä katupysäköintiä tai esim. Myllypuron ostoskeskuksessa olevaa Aimo Parkin pysäköintihallia. Myllypuron pysäköintikartta: https://www.hel.fi/static/sote/korona/myllypuro-pysakointi.pdf