Talopesula. Kuva: Helsingin kaupungin Asuntotuotanto.

Yhteistiloja ovat sauna, pesula, kuivaushuone, kerhotila ja ulkoiluvälinevarastot

Yhteistiloja ovat sauna, pesula, kuivaushuone sekä kerhotila. Sisäpihalta pääsee "emännän avaimella" omasta ovesta sisään yhteistilojen aulaan. Ovi sijaitsee B-portaan oven läheisyydessä. Yhteistilojen aulassa on myös esteetön WC-tila.

Sauna

Maksulliset saunavuorot varataan isännöitsijältä. Tutustu saunan käytöstä annettuihin ohjeisiin ja noudata niitä.

Pesula

Pesulassa on kaksi pesukonetta ja kaksi kuivausrumpua sekä vieressä erillinen kuivaushuone. Pesulan käyttäjän on kirjauduttava vuoronvaraus.fi, jotta voi varata pesulaa käyttöönsä. Käyttäjän on tutustuttava pesulakohtaisiin laitteiden ja tilojen käyttöohjeisiin ja toimittava niiden mukaisesti. Jokainen siistii tilan ja laitteet seuraavaa käyttäjää varten. Jokainen noutaa pyykkinsä pois pesulan tiloista oman varauksen sisällä.

Yksi kuivaushuone sijaitsee pesulan yhteydessä ja kolmessa porrashuoneessa on oma kuivaushuone, jotka sijaitsevat nekin ensimmäisessä kerroksessa. 

Pesulan tilasta löytyy myös huoneistojen ikkunanpesussa tarvittava ikkunatuki, joka on kaikkien huoneistojen yhteinen.

Kerhotila

Kerhotila on tulossa asukkaiden käyttöön kevään 2023 aikana. Kerhotilaa ei ole vielä sisustettu.

Kerhotilan käytössä hyödynnetään iLOG lukitusjärjestelmää, joka mahdollistaa rajoitettujen kulkuoikeuksien myöntämistä. iLOQ Lukkosylinteri tallentaa muistiinsa lukon avaamisen tai avaamisyrityksen. Lokitiedosto helpottaa väärinkäytösten selvittämistä ja ehkäisee ennalta häiriöitä. Jos avaimia katoaa, ne voidaan poistaa helposti ohjelmoimalla ilman lukkojen tai avainten vaihtoa. Avainten päivityspiste on A-rapun kadun puoleisen oven luona.

Varastotilat

Kaikille yhteiskäytössä olevia ulkoiluvälinevarastoja on kaksi (2), käynti niihin on suoraan ulkoa kadun puolelta, B-rapun oven vieressä sekä D-rapun oven vieressä.

Jokaisessa porrashuoneessa on yhteiskäytössä olevat lastenvaunuvarastot.

Kaikille asunnoille kuuluu lämmin irtaimistovarasto. Varastot ovat sijoitettu ensimmäisen kerroksen  porrashuoneisiin sekä väestönsuojaan, joka on D-portaan yhteydessä.