kerhohuoneessa sohva ja verhot ikkunassa. Kuva: Mirka Peththahandi

Yhteistiloja ovat kerhohuone, sauna, pesula, kuivaushuone ja ulkoiluvälinevarastot

 

Yhteistilojen ovi sijaitsee sisäpihalla B-portaan oven läheisyydessä. Sisään pääsee asunnon "emännän avaimella" yhteistilojen aulaan, josta omat ovet saunaan, kerhohuoneelle, pesulaan, esteettömään WC-tilaan sekä kuivaushuoneeseen.

Kerhohuone

Kerhohuone (kuvassa) on otettu käyttöön kesän 2023 aikana. Kerhohuoneen käyttöä ohjaa järjestyssäännöt. Asukkaat voivat varata tilaa omaan käyttöönsä ajanvarauskirjasta, joka säilytetään yhteistilojen aulassa hattuhyllyllä. Asukas merkitsee rapun ja asunnonnumeron, sekä puhelinnumeron. Varauksella asukas sitoutuu noudattamaan järjestyssääntöjä. 

Kerhohuoneella on iso kuuden hengen pöytä ja tuolit sekä pieniä, pinottavia tuoleja kuusi kappaletta. Yksi kolmen hengen sohva ja pari sohvapöytää sekä kirjahylly, johon voi tuoda pelejä, lehtiä, tai muuta sellaista, jota muutkin voivat lainata tai käyttää. 

Kerhohuoneen käytössä hyödynnetään iLOG lukitusjärjestelmää, joka mahdollistaa rajoitettujen kulkuoikeuksien myöntämistä. iLOQ Lukkosylinteri tallentaa muistiinsa lukon avaamisen tai avaamisyrityksen. Lokitiedosto helpottaa väärinkäytösten selvittämistä ja ehkäisee ennalta häiriöitä. Jos avaimia katoaa, ne voidaan poistaa helposti ohjelmoimalla ilman lukkojen tai avainten vaihtoa. Avainten päivityspiste on A-rapun kadun puoleisen oven luona.

Sauna

Saunassa on siistit ja toimivat pukeutumistilat, pesuhuone kahdella suihkulla sekä tilava sauna. Pukeutumistilasta pääsee sisäpihan puoleiselle parvekkeelle, mutta sinne ei vielä ole saatu teippejä parvekelaseihin näkösuojaksi eikä parvekesisustusta. Maksulliset saunavuorot varataan isännöitsijältä. Tutustu saunan käytöstä annettuihin ohjeisiin ja noudata niitä.

Pesula

Pesulassa on kaksi pesukonetta ja kaksi kuivausrumpua sekä vieressä erillinen kuivaushuone. Pesulan käyttäjän on kirjauduttava vuoronvaraus.fi, jotta voi varata pesulaa käyttöönsä. Käyttäjän on tutustuttava pesulakohtaisiin laitteiden ja tilojen käyttöohjeisiin ja toimittava niiden mukaisesti. Jokainen siistii tilan ja laitteet seuraavaa käyttäjää varten. Jokainen noutaa pyykkinsä pois pesulan tiloista oman varauksen sisällä.

Yksi kuivaushuone sijaitsee pesulan yhteydessä ja kolmessa porrashuoneessa on oma kuivaushuone, jotka sijaitsevat nekin ensimmäisessä kerroksessa. 

Pesulan tilasta löytyy myös huoneistojen ikkunanpesussa tarvittavia ikkunatukia (4 kpl), joita asukkaat voivat tarvitessaan lainata ikkunanpesun ajaksi. 

Varastotilat

Kaikille yhteiskäytössä olevia ulkoiluvälinevarastoja on kaksi (2), käynti niihin on suoraan ulkoa kadun puolelta, B-rapun oven vieressä sekä D-rapun oven vieressä.

Jokaisessa porrashuoneessa on yhteiskäytössä olevat lastenvaunuvarastot.

Kaikille asunnoille kuuluu lämmin irtaimistovarasto. Varastot ovat sijoitettu jokaisen rapun ensimmäisen kerroksen yhteyteen sekä väestönsuojaan, joka on D-portaan yhteydessä.